Om NU-ON Thai Massage

Thai Massage ved Nu-on

NU-ON Thai Massage i Herning står for den gode og autentiske thai massage. Som kan lindre eller helbrede forskellige former for muskel lidelser. Kan også afhjælpe migræne samt spændings hovedpine. Vi tilbyder også Wellness oplevelser så som ansigts behandlinger eller fodbehandlinger.

nu-on-foto to-massage-senge massage-seng-med-lotus venterum butikken

Thai massage adskiller sig fra andre massageformer ved at man strækker kroppen og trykker på udvalgte følsomme steder.  De thailandske massører og massøser finder hurtigt din krops grænser, og kan derfor strække og bøje din krop uden at det gør ondt.

Thai Massagen er en over 2000 år gammel tradition som stammer fra Indisk yoga og ayurveda, samt traditionel kinesisk medicin. Disse ting er så blevet tilpasset til de thailandske traditioner.

Teorien bag thai massage ligner teorien bag akupunktur, og går ud på at kroppen består af 72.000 energi linier. Massørerne og massøserne arbejder med udgangspunkt i disse linier. Ikke efter den vestlige verdens videnskab. Flere og flere massører og massøses lære også om vestlig anatomisk videnskab, men massagen tager stadig udgangspunkt i den traditionelle tænkning.

Ved Nu-on Original Thai massage bliver massagen udført af Nu-on Sander samt hendes dygtige personale. De har til sammen mange års erfaring med at udføre thai massage og er alle uddannet i at udføre massage fra Thailand.