Massage

Autentisk Thai Massage

Original Thai Massage30 min   250 kr.
60 min   400 kr.
90 min   600 kr.

Autentisk Thai massage bliver der masseret dybt. Kan derfor nå ind til infiltrationer der er opbygget over længere perioder og som har fået fæste langt inde. For det meste er der tale om infiltrationer, som du er bevidst om og som giver dig ubehag eller smerter, men nogen gange kan der også findes infiltrationer som du er ubevidst om, infiltrationer som din krop har lært at leve med, men som alligevel hæmmer dig og holder dig tilbage. Nogle infiltrationer kan afhjælpes ved en behandling, medens andre kan tage flere behandlinger at få bugt med.

Hvis du ønsker det kan der sættes ekstra fokus på et bestemt område, hvor du har et konkret problem. Den Autentisk Thai Massage behandling kan afhjælpe muskelinfiltrationer i dybden, afhjælpe svære spændinger, afhjælpe forstrækninger, stimulerer nervebanerne og giver bedre blodcirkulation. Dette bevirker, at kroppen nemmere udskiller affaldsstoffer, som ofte er kilden til smerter eller ubehag.

Efter endt behandling vil du føle dig lettet og afslappet, da din krop er kommet i bedre balance, også selv om du ikke kom med et aktuelt problem.

Thai Olie Massage

Hot Oil Massage30 min   250 kr.
60 min   400 kr.
90 min   600 kr.

Thai Olie Massage er en afslappende helkropsmassage. Jeg udfører behandlingen med mine hænder og mine albuer. I massagen anvendes akupressur (tryk) og massageolie.

Alt efter hvad du ønsker, kan massagen udføres fra let til kraftig og jeg kan sætte fokus på specifikke områder, hvis du ønsker det.

Massagen er velegnet til behandling af spændinger og stivhed i skuldre og nakke, som ofte opstår ved monotont arbejde, stillesiddende arbejde, stress og spekulationer, og som ofte medfører hovedpine. Alt efter hvor du har ondt eller har problemer kan jeg målrette behandlingen, fra top til tå.

Behandlingen afhjælper muskelinfiltrationer, spændinger og forstrækninger, stimulerer nervebanerne og giver bedre blodcirkulation. Dette bevirker, at kroppen nemmere udskiller affaldsstoffer, som ofte er kilden til smerter eller ubehag.

Hoved, Nakke og skulder massage

Woman receiving professional massage30 min   250 kr.
60 min   400 kr.
90 min   600 kr.

Med en Hoved, Nakke og skulder massage behandling,  bliver musklerne blødgjort og smidiggjort. Spændinger og ømhed reduceres og kroppen vil føles meget afslappet og behagelig.

Ansigtet afspejler og udtrykker alle de følelser vi har. Derfor går vi ofte rundt og spænder i musklerne i ansigtet hvilket tit sætter sig til hovedpine, spændinger i nakke og skuldre.

En massage som stimulerer og aktiverer huden, vævet samt musklerne i ansigtet og hovedbunden. Ansigtsmassagen forøger hudens elasticitet og mindsker rynker.

Denne massage er for dig der har brug for at få løsnet op i nakke og skuldre. Massagen er en dybdegående muskelmassage, som frigiver spændinger og myoser.Massagen virker afslappende og får spændte og belastede muskler til at slappe af og finde på plads igen. Samtidig giver det lindring og velvære.

Hot Stone Massage

high angle view of laying young female taking stone therapy60 min 500 kr.
90 min 700 kr.

Hot stone massage er når dybe massagestrøg kombineres med de varme sten, så opnås en meget afslappende, helende og udrensende massage.

Hot stone massage er en særlig form for massage, hvor der bruges glatte varme vulkan sten. Stenene absorberer og holder på varme, og når de bruges til at massere dig med. Giver det en dyb og afslappende form for massage.

Varmen fra stenene hjælper dit muskelvæv med at slappe af. Det er derfor hot stone massage har større effekt end mange andre former for massage.

Dybe massagestrøg kombineres med de varme sten og giver dig en meget afstressende, helende og udrensende massage. Du får en følelse af ny energi og går fra massagen med ro i krop og sjæl.

Hovedbunds massage

30 min   250 kr.

Hovedbunds massage virker afslappende bruges ofte i forbindelse med en spændingshovedpine. Hvis man sover dårligt, er meget irritabel eller generelt meget sløv i hverdagen. En hovedbunds massage går ind og påvirker de anspændte muskler samtidig med at cirkulationen stimuleres i muskler og hud. Dette kan være gavnligt, hvis man ofte oplever spændings hovedpiner, som forårsages af en stressende hverdag med et travlt arbejde, proppet skema i fritiden eller hård fysisk aktivitet.

Par massage    

30 min   400 kr.
60 min   750 kr.
90 min   1000 kr.

Kom og nyd en dejlig fælles wellness massage i vores dobbelt rum, en oplevelse bliver altid bedre når man har 1 og nyde den sammen med.

Der gives en en dejlig gang Thai olie massage.

 

 

Massage for børn

30 min   150 kr.
60 min   300 kr.

Til børn mellem 3-15 år, en behagelig afslappende berøringsmassage.

Kan øge deres koncentrationsevne og dermed give en bedre indlæring i skolen.
De kan også være en del af hele oplevelsen, hvor de sammen med jer får massage.